Erasmus 2020 / ka229 Erasmus ve Etwinning projemiz hakkında

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 2020 yılı teklif çağrısı döneminde Portekiz koordinatörlüğünde sunulan, ve ortak olarak yer aldığımız  " Digital Natives and Modern Media "DIGINAME " (Digital yerliler ve  modern medya !) Portekiz ulusal ajansı tarafından onaylanmıştır. 2020-2022 yılları arasında Erasmus ve Etwinning olarak uygulanacak olan 5 ortaklı Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik ortaklık kapsamında (Portekiz, Türkiye,İsveç,Almanya,Danimarka) ülkelerine eğitim ve atölye çalışmaları kapsamında hareketlilikler düzenlenecektir.

16.11.2020 319

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 2020 yılı teklif çağrısı döneminde Portekiz koordinatörlüğünde sunulan, ve ortak olarak yer aldığımız  " Digital Natives and Modern Media "DIGINAME " (Digital yerliler ve  modern medya !) Portekiz ulusal ajansı tarafından onaylanmıştır. 2020-2022 yılları arasında Erasmus ve Etwinning olarak uygulanacak olan 5 ortaklı Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik ortaklık kapsamında (Portekiz, Türkiye,İsveç,Almanya,Danimarka) ülkelerine eğitim ve atölye çalışmaları kapsamında hareketlilikler  düzenlenecektir.

Proje ile Amaçlar ise;

Öğrenciler;

1-Eleştirel düşünme ve yaratıcılığın dijital medya aracılığıyla geliştirmeye teşvik

2-Dijital ve dil becerileri edinmeleri ve BIT teknolojileri kullanmaları için fırsatlar yaratmak.

3-Modern iletişim araçları ile öz güven ve  girişimcilik

4-Modern medya araçılığı ile ülkeler arasındaki önyargıların yıkılması hoş görünün oluşmasının sağlanması

5-Modern medyanın tehlikeleri hakkında farkındalık

Öğretmenler için;